Cineva spunea odata ca inima omeneasca este cel mai firav dar si cel mai rezistent lucru din lume.Si avea mare dreptate ppentru ca o inima este foarte usor de ranit ,dar uneori se reface uimitor de repede in urma loviturilor primite.Asa ca dragi prieteni ,aveti grija de inimioarele voastre dar si de ceea ce faceti,de cei care sunt in jurul vostru.

Uneori dragostea e ascunsa chiar in inima voastra.Trebuie sa stiti doar sa va dezpietriti inima si veti afla cata iubire e in voi,cu riscul de a suferi o noua dezamagire.Dar apoi pentru a putea supravietui sunt speranta si increderea.Si atata timp cdat exista acestea in suflet veti gasi puterea de a merge mai departe.Sa nu va pierdeti niciodata speranta!

Alexandra A. andru donalds all out of love

Pentru ….

Pentru fiecare clipa petrecuta impreuna ti-as da o parte din infinitul cerului.

Pentru fiecare sarut in dar ti-as oferi in schimb o parte din pamant.

Pentru fiecare secret ti-as oferi sinceritate si devotement.

Pentru fiecare soapta ,ti-as oferi stele

Pentru fiecare floare ti-as da o petala din trandafirul inimii mele.

Iar pentru fiecare ‘te iubesc”ti-as oferi Universul cum infinitul cerului,cu o parte din pamant,cu stele,cu petale,cu sinceritate si devotement ,iar mai presus de toate iti ofer Universul meu ce graviteaza in jurul existentei tale….iubirea mea pentru tine.

Iubirea este fiecare petala din trandafir,din univers,este fiecare lacrima ,fiecare suflare,fiecare zambet,pentru mine iubirea esti…TU!

Survive