Regasire

Credeam ca sunt lecuita de dragoste, ca sufletul mi-a fost mistuit intr-o singura mare iubire, in care eu am dat totul si nu am primit nimic. Poate putina afectiune si prietenie. Atatea clipe de iubire neimplinita si de asteptari, atatea clipe cersite si furate, clipe de chinuri dulci si indoieli amare.

A fost doar o parere ca sufletul mi-a fost mistuit, pustiit si ca nimeni altcineva nu va mai avea loc in inima mea. Pana in clipa in care l-am intalnit pe el…

Am pornit in cautarea mea pe drumuri neumblate pana atunci si m-am trezit cu o raza de lumina si speranta in suflet. M-au furat valurile imaginatiei si m-au parasit la poarta unei oaze pe care o visam sa fie numai a mea, sa fie locul meu de intalnire cu sufletul meu ranit. Dar acolo te-am gasit pe tine stapanind si nu m-am intristat ci pentru o clipa m-a cuprins fericirea ca nu mai eram singura. Te-ai oprit doar o clipa, sa-mi alinti privirea cu un strop de apa vie. Si m-ai luat cu tine in imperiul fara varsta al uitarii si al neuitarii, unde noi doi vom fi mereu impreuna.

Gaga.